Vepřová Etrusca v kaštanovém pivu Savigni
Etrusca je velmi chutné a aromatické maso ze hřbetu vepřů starého toskánského plemene Sambucano, které rodina Savigni chová volně v horách nad městem Pistoia. Díky dostatku pohybu a přirozené stravě plné divokých bylin, žaludů a kořínků je jejich maso pevné, chuťově výrazné, plné živin s optimálním obsahem tuku. Hned po porážce, která probíhá přímo v místě chovu bez stresujících přesunů, se maso ručně masíruje a dochucuje bylinkami. Poté se nechá marinovat v kaštanovém pivu, které masu dodává charakteristickou chuť. Etrusca se výborně hodí jak na grilování, tak na pečení v troubě.
za 100 g min. 300g
Složení: vepřové maso (100 % italský chov) 95 %, kaštanové pivo (voda, JEČNÝ SLAD, sušené kaštany 40 %, cukr, chmel, kvasnice) 5 %, rostlinné tuky, aromata, přírodní aromata, bylinky, cukr
Alergeny: lepek
Skladujte při teplotě 0 - 4 °C.
Určeno k tepelné úpravě.
Země původu: Itálie