Těstoviny Tortiglioni pohankové 340g Felicia
Přirozeně bezlepkové celozrnné těstoviny z pohankové mouky v bio kvalitě. Jsou bohatým zdrojem vlákniny, minerálů, hořčíku, manganu a rutinu, který napomáhá k uchování elasticity cév.
Rodinná výrobna těstovin Andriani z apulijského města Gravina stvořila v roce 2009 značku Felicia. Pod tímto názvem vyrábí širokou škálu zdravých, přirozeně bezlepkových těstovin bohatých na vlákninu, rostlinné proteiny a minerály. K jejich výrobě používá výhradně přírodní špičkové ingredience v bio kvalitě jako je oves, luštěniny, rýže či pohanka, které zpracovává šetrným způsobem tak, aby v nich zůstalo zachováno maximum živin. Jako jediná těstovinárna v Itálii se může pochlubit 100% "allergen free" výrobou, kterou rodina pečlivě kontroluje od samého začátku až do konce. Součástí výrobny je dokonce vlastní mlýn, ve kterém jsou zpracovávány výhradně bezlepkové suroviny, aby se do těstovin nemohlo dostat ani stopové množství lepku. Rodina Andriani navíc patří k lídrům v oblasti ekologického pěstování luštěnin v Itálii, čímž přispívá nejenom k uchování tohoto cenného zdroje živin, ale také k nižší produkci emisí a zachování biodiverzity.
Složení: 100 % celozrnná pohanková mouka*(*z ekologického zemědělství)
Skladujte v suchu a chladu.