Tagliolini vaječné těstoviny 250g TartufLanghe
Ručně vyráběné tagliolini z italské semoliny. Obsahují 24 % vajec, jsou raženy na bronzových raznicích a velmi pomalu sušené při nízké teplotě. Výborně chutnají s lanýžovým máslem Tartuflanghe.
Vařit v osolené vroucí vodě 3 – 4 minuty.
Složení: semolina z tvrdé pšenice, vejce 20 %, vaječný žloutek 4 %.
Alergeny: lepek, vejce.
Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Itálie
Tartuflanghe
K oblasti Langhe neodmyslitelně patří lanýže a Tartuflanghe je jedním z nejkreativnějších producentů lanýžových specialit. Beppe Montanaro spolu s manželkou Domenikou vstoupili do světa lanýžů už v roce 1968. O několik let později otevřeli lanýžovou laboratoř, v níž Beppe zúročil svůj kuchařský um a lásku k inovacím, a pustili se do výroby delikates jako je lanýžové máslo, lanýžový kaviár nebo med s lanýžem. V Tartuflanghe vznikly vůbec první lanýžové těstoviny na světě a další prvenství si připsali s lyofilizovaným lanýžem.