Tagliolini čerstvé vaječné 250g L´arte della pasta
Klasické čerstvé tagliolini vyrobené 100% bez konzervantů a aditiv z pečlivě vybraných, zdravých italských ingrediencí: semoliny z tvrdé pšenice a čerstvých vajíček z podestýlky. Nejlépe chutnají ve vývaru nebo je můžete vyzkoušet s krevetami a rajčátky, divokou brokolicí a kalamáry nebo třeba s houbami.
Složení: semolina z tvrdé pšenice, vejce 28 %
Alergeny: lepek, mléko, vejce. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, hořčice a sóji.
Návod na přípravu: Vařte v osolené vroucí vodě po dobu 5 min.
Skladujte v lednici při teplotě 0 až +4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Itálie
L'Arte della Pasta | Gratifico
Boloňskou výrobnu těstovin Gratifico založili tři přátelé Silvano Galici, Alessandro Ritelli a Silvano Bellei. Propojili v ní řemeslné mistrovství výroby čerstvých těstovin, které ovládaly už jejich babičky, nejkvalitnější lokální ingredience, jako je 30 měsíců vyzrálý parmazán, vejce od podestýlkových slepic či mortadella IGP, a inovativní postupy umožňující udržitelnou výrobu bez konzervantů a aditiv. Jak sami říkají "Nejsou to těstoviny od babičky, ale řemeslu jsme se naučili od ní. Babičky nám ukázaly cestu, ale teď je řada na nás. Jejich čerstvé těstoviny zůstávají nedosažitelné, ale hned potom jsou ty naše".