tagliatelle al nero di sepia 250g Columbro
Vaječné tagliatelle obarvené sépiovou černí. Jsou vyrobeny ze semoliny z pšenice vypěstované v Marche a čerstvých italských vajec. Díky tvarování v bronzových raznicích a velmi pomalému sušení při nízké teplotě mají hrubý povrch, který se výborně spojuje s omáčkami.
Složení: semolina z tvrdé pšenice, 20 % vejce, 1,5 % sépiová čerň, voda
Alergeny: lepek, vejce
Může obsahovat stopy měkkýšů, sóji a hořčice.
Návod: Vařte v osolené vroucí vodě 4-5 min.
Skladujte v suchu a chladu.
Země původu: Itálie
Andrea Columbro spolu se svým otcem zasvětili celý svůj život těstovinám. Kromě klasických vaječných tagliatelle, pappardelle a tagliolini se pustili i do bezvaječných na bázi mouky grano duro. Pečlivě se věnují výběru zrna – výhradně italského, často pouze z blízkého okolí a v neposlední řadě biologického. Jejich poslední studie použití správné vody pro výrobu těstovin napovídá, že se více než seriózně věnují každému detailu.