Salsiccia z hovězího masa Querceta
Hovězí salsiccia v bio kvalitě z farmy Querceta v Puglii. 100% přírodní bez konzervantů, glutamátů a jiných škodlivin. Ochucená pouze rajčaty, vínem a pepřem, jak je zvykem v jižní Itálii. Maso pochází z mladých zvířat plemen Black Angus a Red Angus, které na farmě chovají volně v rozsáhlých venkovních výbězích, kde se živí přírodní stravou. Díky přirozenému pomalému růstu, dostatku pohybu, absenci stresu a kvalitní stravě bez pesticidů, hormonů a antibiotik, je jejich maso pevné, šťavnaté, plné živin a má výraznou chuť. Celá výroba od chovu, přes porážku, zpracování masa až po balení probíhá přímo na farmě.
Speciální obal skinpack uchovává a podporuje jemnost masa, protože umožňuje pokračování přirozeného procesu zrání. Před tím, než hodíte salsicciu na gril nebo pánev, doporučujeme obal otevřít a nechat ji 15 minut odpočívat, během vaření pak nebude pouštět tolik šťávy a zůstane krásně šťavnatá.
za 100 g min. 300g
Složení: hovězí maso, sůl, rajský protlak, bílé víno, pepř
Skladujte při teplotě 0 - 4 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Země původu: Itálie