Prosecco Asolo Brut Borgo Molino
Prosecco z hroznů Glera v bio kvalitě rostoucích na kopcovitých vinicích v oblasti Colli Asolani ve Venetu. Je charakteristické velmi jemným perlením a výrazným aroma s tóny citrusů, broskví a meruněk. Jeho chuť je elegantní, lehce minerální a dobře vyvážená.
Odrůda: 100 % Glera
Doporučení: výborné s předkrmy, rybami a bílým masem. Vyzkoušejte ho s naší festou tagliere nebo festou panino.
Teplota podávání: 6-8°C
Alkohol: 11,5 %
Alergeny: siřičitany
Země původu: Itálie
Bublinky štěstí v každém doušku, kde radost života tančí na jazyku. Ano, mluvíme o proseccu. O moku, kterému rodina Nardin v Ormelle nedaleko Trevisa zasvětila celý svůj život. Pietro a Paolo se zdají být pravými apoštoly této krásné tekutiny. V jejich sortimentu nalezneme více než deset různých provedení prosecca, od nejjednodušších po nejkomplexnější.