Pecorino Grande casu vyzrálý výseč Caseificio Demarcus
Sýr pecorino z nepasterizovaného ovčího mléka vyzrálý 15 měsíců s výraznou štiplavou chutí a vůní bylin. Rodina Demarcus jej vyrábí ručně podle sardinských tradic z mléka od vlastního stáda ovcí, které spásají divoké byliny v čisté sardinské přírodě.
za 100 g min. 400g
Složení: nepasterizované ovčí mléko, mléčné kvasinky, sůl, syřidlo
Alergeny: mléko
Kůrka není určena ke konzumaci.
Skladujte při teplotě od +2 °C do +4 °C.
Země původu: Itálie
Demarcus
Snad nejrozšířenějším sudokopytníkem na Sardinii je ovce. Nebude proto překvapením, že nejtypičtějším sýrem Sardinie je pecorino. Malá rodinná firma Demarcus dělá sýry z mléka ovcí, které pase na místních zelených kopcích. Kromě klasických pecorin v různém stádiu vyzrání, můžete z jejich produkce ochutnat i inovativní mladé měkké sýry, které příjemně doplní nabídku klasických sardinských sýrů.