KÓD: I000002933

Pecorino di Pienza morchiato vyzrálý Fattoria Buca Nuova

Toskánský sýr z pasterizovaného ovčího mléka, který zraje nejméně čtyři měsíce. Jeho typická černá kůrka vzniká díky potírání směsí olivového oleje a rostlinného uhlí, které fungují jako ochrana během zrání a prodlužují trvanlivost sýra. Má výraznou robustní chuť s tóny bylin a animálními tóny, s postupujícím zráním se jeho chuť stává lehce štiplavou.

99 Kč s DPH
za 100 g

Složení: pasterizované ovčí mléko, mléčné kvasinky, sůl, syřidlo

Alergeny: mléko

Kůrka není určena ke konzumaci.

Skladujte při teplotě od +2 °C do +4 °C.

Země původu: Itálie

Je Vám více než 18 let?

Pro procházení těchto stránek Vám musí být 18 let.

Přihlásit se

Zapomenuté heslo Vytvořit účet

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.