Mouka pšeničná hladká typ "00" na pizzu Bio 1kg Molino Naldoni
Pšeničná mouka ideální pro přípravu pizzy. Z italského ekologicky vypěstovaného obilí z regionu Emilia-Romagna. Umletá v prvním italském zcela biologické mlýnu Farinaria rodiny Naldoni.
Složení: bio pšeničná mouka typu „00“
Alergeny: lepek
Může obsahovat stopy sóji.
Skladujte v suchu.
Země původu: Itálie
Naldoni
Mlýn nezná odpočinku, dokud poslední zrnko nezmění se v mouku. Staré přísloví, ale v mlýnu Naldoni mezi Bolognou a Faenzou neplatí. Ohromný mlýn zaměstnává ve výrobě pouze pět techniků, kteří řídí přes počítač celý proces výroby, do které téměř nevstoupí lidská noha. Vše od kvality vstupních surovin (pouze italská zrna) až po výstup v podobě mouky, je pečlivě kontrolováno nejmodernějšími technologiemi. Je vidět, že druhá generace mlynářů Naldoni má našlápnuto do daleké budoucnosti.