mouka Manitoba 1kg Molino Naldoni
Velmi silná pšeničná mouka typu 0 umletá v mlýnu rodiny Naldoni v Emilii-Romagne. Manitoba zajišťuje pružnost těsta, často se využívá k posílení slabších mouk a je ideální pro výrobu kváskových základů jako je třeba kvásek biga.
Složení: pšeničná mouka typu „0“
Pekařská síla (W): 370
Alergeny: lepek
Může obsahovat stopy sóji.
Skladujte v suchu.
Země původu: Itálie
Naldoni
Mlýn nezná odpočinku, dokud poslední zrnko nezmění se v mouku. Staré přísloví, ale v mlýnu Naldoni mezi Bolognou a Faenzou neplatí. Ohromný mlýn zaměstnává ve výrobě pouze pět techniků, kteří řídí přes počítač celý proces výroby, do které téměř nevstoupí lidská noha. Vše od kvality vstupních surovin (pouze italská zrna) až po výstup v podobě mouky, je pečlivě kontrolováno nejmodernějšími technologiemi. Je vidět, že druhá generace mlynářů Naldoni má našlápnuto do daleké budoucnosti.