Mouka 00 na pečivo 1kg Molino Naldoni
Středně silná, zcela přírodní hladká pšeničná mouka bez enzymů a chemických aditiv. Z italské pšenice vypěstované udržitelně a umleté v mlýnu rodiny Naldoni v Emilii-Romagne. Ideální pro přípravu tradičních italských chlebů s křupavou kůrkou a nadýchanou světlou střídkou, listového těsta, pizzy nebo focacci.
Složení: pšeničná mouka typ 00
Pekařská síla (W): 210
Alergeny: lepek
Může obsahovat stopy sóji.
Skladujte v suchu.
Země původu: Itálie
Naldoni
Mlýn nezná odpočinku, dokud poslední zrnko nezmění se v mouku. Staré přísloví, ale v mlýnu Naldoni mezi Bolognou a Faenzou neplatí. Ohromný mlýn zaměstnává ve výrobě pouze pět techniků, kteří řídí přes počítač celý proces výroby, do které téměř nevstoupí lidská noha. Vše od kvality vstupních surovin (pouze italská zrna) až po výstup v podobě mouky, je pečlivě kontrolováno nejmodernějšími technologiemi. Je vidět, že druhá generace mlynářů Naldoni má našlápnuto do daleké budoucnosti.