Majonéza s lanýžem 85g Tartuflanghe
Tartuflanghe umí i z obyčejné majonézy udělat nevšední zážitek. Stačila špetka bílého lanýže a jedinečná chuť je na světě. Vynikající k masům, rybám, omeletám, smaženým bramborám nebo do panin.
Složení: slunečnicový olej, pasterizovaná VEJCE 12,5 %, voda, jablečný ocet, vinný ocet, třtinový cukr, extra panenský olivový olej, sůl, lyofilizovaný bílý lanýž (Tuber magnatum Pico) 0,06 % (odpovídá 0,35 % čerstvého lanýže), citronová šťáva, přírodní aroma, zahušťovadlo: xantanová guma.
Alergeny: vejce
Skladovat v suchu a chladu. Po otevření skladovat v lednici.
Země původu: Itálie
Tartuflanghe
K oblasti Langhe neodmyslitelně patří lanýže a Tartuflanghe je jedním z nejkreativnějších producentů lanýžových specialit. Beppe Montanaro spolu s manželkou Domenikou vstoupili do světa lanýžů už v roce 1968. O několik let později otevřeli lanýžovou laboratoř, v níž Beppe zúročil svůj kuchařský um a lásku k inovacím, a pustili se do výroby delikates jako je lanýžové máslo, lanýžový kaviár nebo med s lanýžem. V Tartuflanghe vznikly vůbec první lanýžové těstoviny na světě a další prvenství si připsali s lyofilizovaným lanýžem.