Le Rustichelle vaječné 500g Rustichella
Dlouhé vaječné těstoviny v tradičním formátu z regionu Abruzzo. Jsou vyrobeny podle starého rodinného receptu pouze z tvrdé pšenice z Abruzza a vajec z volného chovu, bez přidání vody. Mají neuvěřitelně drsný povrch, který naprosto dokonale nasaje omáčku. Naprosto dokonalé s výraznými omáčkami jako amatriciana, pecorara (s ovčí ricottou a guanciale), ortolana (se zeleninou).
Doba varu: 13 - 15 min.
Složení: semola z tvrdé pšenice, 30 % vejce
Alergeny: lepek, vejce
Země původu: Itálie
Rustichella
Rodina Peduzzo z Abruzza dělá naprosto skvostné těstoviny už téměř 100 let. Za jejich jedinečnou chutí a drsným povrchem, který se dokonale spojí s jakoukoliv omáčkou, stojí:
- vlastní obilí pěstované bez chemie
- čistá voda z horských pramenů přidávaná do těsta
- bronzové raznice
- velmi pomalé sušení při nízkých teplotách