Krém z parmazánu s letním lanýžem 90g TartufLanghe
Lahodný krém s delikátní chutí vzácného bílého lanýže a sýru parmigiano. K použití v teplé i studené kuchyni. Ideální k dochucení těstovin, rizot, gnocchů nebo jako součást kreativních amuse bouche.
Složení: 23 % Parmigiano Reggiano DOP (mléko, sůl, syřidlo), mléko, máslo, kukuřičný škrob, 1% bílý lanýž (Tuber magnatum Pico), sůl, přírodní aroma.
Alergeny: mléko
Po otevření skladujte v chladničce při teplotě + 4 °C a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Itálie
Tipy na použití
Tartuflanghe
K oblasti Langhe neodmyslitelně patří lanýže a Tartuflanghe je jedním z nejkreativnějších producentů lanýžových specialit. Beppe Montanaro spolu s manželkou Domenikou vstoupili do světa lanýžů už v roce 1968. O několik let později otevřeli lanýžovou laboratoř, v níž Beppe zúročil svůj kuchařský um a lásku k inovacím, a pustili se do výroby delikates jako je lanýžové máslo, lanýžový kaviár nebo med s lanýžem. V Tartuflanghe vznikly vůbec první lanýžové těstoviny na světě a další prvenství si připsali s lyofilizovaným lanýžem.