krém z hub a lanýžů 380g Tartuflanghe
Lahodný smetanový krém s delikátní chutí hříbků a lanýžů. Ideální omáčka na těstoviny, gnocchi, tortelli, ravioli, rizoto či polentu. Vyzkoušejte také jako koření na maso, amuse bouche, teplá panina nebo do omelet.
Tortilla s brambory, cibulí a hříbkovým krémem
Složení: 73 % hříbky (Boletus Edulis a podobné druhy), mléko, smetana, 3 % bílý lanýž (Tuber Albidum), máslo, 2 % letní lanýž (Tuber Aestivum Vitt.), cibule, mrkev, bramborová moučka, sůl, pepř, aroma.
Alergeny: mléko. Může obsahovat stopy sezamu.
Po otevření skladujte v chladničce při teplotě + 4 °C a spotřebujte do 3-4 dnů.
Země původu: Itálie
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energie 409 kJ/99 kcal, tuky 7,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 5,4 g, sacharidy 3,5 g - z toho cukry 2,5 g, bílkoviny 3,7 g, sůl 0,51 g.
Tartuflanghe
K oblasti Langhe neodmyslitelně patří lanýže a Tartuflanghe je jedním z nejkreativnějších producentů lanýžových specialit. Beppe Montanaro spolu s manželkou Domenikou vstoupili do světa lanýžů už v roce 1968. O několik let později otevřeli lanýžovou laboratoř, v níž Beppe zúročil svůj kuchařský um a lásku k inovacím, a pustili se do výroby delikates jako je lanýžové máslo, lanýžový kaviár nebo med s lanýžem. V Tartuflanghe vznikly vůbec první lanýžové těstoviny na světě a další prvenství si připsali s lyofilizovaným lanýžem.