KÓD: I000001530

jikry ze pstruha lososovitého 80g Trota Oro

Jikry ze pstruha se konzervují přírodním způsobem, pouze za použití sladké soli z Cervie a třtinového cukru z Ekvádoru. Mají výraznou rybí chuť. Hodí se k dekoraci pokrmů z ryb, na přípravu předkrmů (např. na oblíbené cicchetti), výtečné jsou i jen s máslem a pečivem.

419 Kč s DPH

Trota Oro své ryby chová přirozeně v čistý chladných vodách horských potoků, díky čemuž ryby rostou pomaleji a jejich maso je kompaktnější a chutnější. Ve všech fázích výroby Trota Oro zachovává klasické řemeslné postupy a striktně se vyhýbá používání barviv a chemických konzervantů, a to jak při dochucování svých výrobků, tak i při krmení ryb samotných. 

 

Složení: jikry ze pstruha, sůl, třtinový cukr.
Alergeny: ryby
Skladovat při teplotě od +0°C do +4°C
Země původu: Itálie 

Je Vám více než 18 let?

Pro procházení těchto stránek Vám musí být 18 let.

Přihlásit se

Zapomenuté heslo Vytvořit účet

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.