Hovězí kotleta T-bone BIO Querceta
Hovězí T-bone steak s kostí v bio kvalitě vyzrálý 15 dnů z farmy Querceta v Puglii. Jeden z nejoblíbenějších řezů vůbec, proslavený především jako toskánská Fiorentina. Tvoří jej šťavnatý nízký roštěnec a křehká svíčková, které jsou od sebe odděleny kostí. Nejlepší je připravený jednoduše na grilu jenom se solí.
Maso pochází z mladých zvířat plemen Black Angus a Red Angus, které na farmě chovají volně v rozsáhlých venkovních výbězích, kde se živí přírodní stravou. Díky přirozenému pomalému růstu, dostatku pohybu, absenci stresu a kvalitní stravě bez pesticidů, hormonů a antibiotik, je jejich maso pevné, šťavnaté, plné živin a má výraznou chuť. Celá výroba od chovu, přes porážku, zpracování masa až po balení probíhá přímo na farmě. Pro ještě větší křehkost jej v Quercetě nechávají zrát 15 dnů.
za 100 g min. 500g
Složení: bio hovězí kotleta s kostí z volného chovu
Skladujte při teplotě 0 - 4 °C.
Země původu: Itálie