Guanciale Il Carrobbio Pedrazzoli
Nepostradatelný základ omáček Carbonara a Amatriciana. Pedrazzoli pro svoje guanciale vybírá jenom ta nejšťavnatější, tučná líčka vepřů z vlastních bio chovů v Lombardii, dochucuje je originální směsí koření a nechává pomalu zrát 3 měsíce.
za 100 g
Složení: vepřové maso, mořská sůl, dextróza, koření, antioxidant: askorbát sodný, konzervant: dusičnan draselný, dusitan sodný
Skladujte při teplotě od +2 °C do +4 °C. Spotřebujte do 24 h.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energie 625 Kcal/2570 kJ; tuky 65 g z toho nasycené mastné kyseliny 23 g; sacharidy <1 g z toho cukry <1 g; bílkoviny 8,7 g; sůl 2,2 g
Země původu: Itálie