Jedinečné čerstvé pesto označené průvodcem Gambero Rosso za nejlepší v Itálii!
Vyrábí se z čerstvé janovské bazalky Basalico Genovese, která se pěstuje v Pra v Ligurii a pro svou výraznou chuť a vůni získala označení DOP, 24 měsíců vyzrálého parmigiano reggiano DOP, 10 měsíců zrajícího ovčího sýru Pecorino Fiore Sardo DOP, piniových oříšků, česneku z Vassalico (vyhlášeného pro svou vůni a výraznou chuť), ligurského extra panenského oleje a mořské soli z Sale Marino di Trapani IGP. V roce 2008 ho průvodce Gambero Rosso označil za nejlepší pesto vyrobené v Itálii.Jako nejlepší kombinaci doporučuje výrobce, Roberto Panizza, pesto s bramborovými gnocchi.
Pesto je vyráběné z čerstvé bazalky, proto je nutno ho uchovávat v chladu, nejlépe při teplotě 2°C - 4°C.
Pro procházení těchto stránek Vám musí být 18 let.
Přihlásit se
Nastavení soukromí a cookies
Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami.
Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.
Nastavení soukromí a cookies
Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami.
Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.
Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.
Technická data
Trvale zapnuto
Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.
Analytické a statistické údaje
Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.