KÓD: I000000662

čerstvé pesto genovese 170g Rossi

Jedinečné čerstvé pesto označené průvodcem Gambero Rosso za nejlepší v Itálii! Roberto Panizza, přezdívaný král pesta, jej vyrábí z vlastrnoručně pěstované čerstvé janovské bazalky Basalico Genovese, která pro svou výraznou chuť a vůni získala označení DOP, 24 měsíců vyzrálého parmigiano reggiano DOP, 10 měsíců zrajícího ovčího sýru Pecorino Fiore Sardo DOP, piniových oříšků, česneku z Vassalico vyhlášeného pro svou vůni a výraznou chuť, ligurského extra panenského oleje a mořské soli z Sale Marino di Trapani IGP. Zkuste jej třeba s těstovinami orecchiette nebo jako Roberto s bramborovými gnocchi. 

Pesto je vyráběné z čerstvé bazalky, proto je nutno ho uchovávat v lednici.

 

 
309 Kč s DPH

Složení: bazalka, olivový olej, sýr, piniové oříšky, sůl, česnek

Alergeny: mléko 

Skladujte při teplotě 2-4 °C.

Země původu: Itálie

Je Vám více než 18 let?

Pro procházení těchto stránek Vám musí být 18 let.

Přihlásit se

Zapomenuté heslo Vytvořit účet

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.