KÓD: I000000662

čerstvé pesto genovese 170g Rossi

Jedinečné čerstvé pesto označené průvodcem Gambero Rosso za nejlepší v Itálii! 
Vyrábí se z čerstvé janovské bazalky Basalico Genovese, která se pěstuje v  Pra v Ligurii a pro svou výraznou chuť a vůni získala označení DOP, 24 měsíců vyzrálého parmigiano reggiano DOP, 10 měsíců zrajícího ovčího sýru Pecorino Fiore Sardo DOP, piniových oříšků, česneku z Vassalico (vyhlášeného pro svou vůni a výraznou chuť), ligurského extra panenského oleje a mořské soli z Sale Marino di Trapani IGP. V roce 2008 ho průvodce Gambero Rosso označil za nejlepší pesto vyrobené v Itálii.Jako nejlepší kombinaci doporučuje výrobce, Roberto Panizza, pesto s bramborovými gnocchi. 

Pesto je vyráběné z čerstvé bazalky, proto je nutno ho uchovávat v chladu, nejlépe při teplotě 2°C - 4°C.

 

 
309 Kč s DPH

Složení: bazalka, olivový olej, SÝR, PINIOVÉ OŘÍŠKY, sůl, česnek.

Alergeny: piniové oříšky, mléko 

Skladovat v suchu a chladu.

Země původu: Itálie

Je Vám více než 18 let?

Pro procházení těchto stránek Vám musí být 18 let.

Přihlásit se

Zapomenuté heslo Vytvořit účet

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.