Ančovičky filety v oleji 230g Carlino
Ančovičky ulovené u sicilských břehů a zpracované tradičním způsobem bez použití konzervantů. Hned po výlovu jsou ančovičky ručně očištěny a naloženy do soli, kde zrají 45-125 dnů. Poté se omyjí, naporcují na filety a naloží do slunečnicového oleje, který je přirozeně zakonzervuje a nepřekryje jejich přirozenou chuť. Skvělé k dochucení těstovin, salátů, caponaty, do dresingu na Ceasar salát nebo jenom tak s čerstvým pečivem či bruschettou.
Složení: ančovičky filety (55 %), slunečnicový olej (44 %), sůl
Alergeny: ryby
Skladujte v suchu a temnu, po otevření skladujte při teplotě 0 °C až +4 °C.
Země původu: Itálie
Co sám uloví, nasolí a do skleniček naplní. Stručně řečeno, co Nino Carlino a jeho společnost dělá každý den. V jižní části Sicílie v oblasti Sciacca se sardinkám a malým rybám výjimečně daří. Carlino je zde sám se svou malou flotilou lodí očistí, nasolí a podle starých sicilských tradic nakládá pro budoucí použití. Jeho ančovičky v různých podobách vám každý den zabezpečí vůně a chutě sicilských vod.