Ančovičky filety marinované v oleji 1000g Carlino
Vážené marinované ančovičky ulovené u sicilských břehů a zpracované tradičním způsobem bez použití konzervantů. Hned po výlovu jsou ančovičky ručně očištěny a naloženy do octového nálevu se slunečnicovým olejem a solí. Díky tomu mají pevnou strukturu a příjemně nakyslou chuť. Skvělé do salátů, k přípravě nejrůznějších finger food nebo jenom tak s čerstvým pečivem či bruschettou.
za 100 g
Složení: ančovičky, slunečnicový olej, ocet, sůl
Alergeny: ryby
Skladujte při teplotě 0 °C až +4 °C a spotřebujte do 24 h.
Země původu: Itálie
Co sám uloví, nasolí a do skleniček naplní. Stručně řečeno, co Nino Carlino a jeho společnost dělá každý den. V jižní části Sicílie v oblasti Sciacca se sardinkám a malým rybám výjimečně daří. Carlino je zde sám se svou malou flotilou lodí očistí, nasolí a podle starých sicilských tradic nakládá pro budoucí použití. Jeho ančovičky v různých podobách vám každý den zabezpečí vůně a chutě sicilských vod.