Neohodnoceno

Dárkový koš - Cin Cin

Menší košík s nezbytnými proprietami pro ideální italský přípitek. Tak cin cin.

790 Kč
Kategorie: Vouchery a koše

V košíku najdete Prosecco Valdobbiadene Millesimato Dry DOCG Borgo Molino, grissini Saltelli s rozmarýnem Valledoro, lískové oříšky v cukru Di Carlo, hořkou čokoládu s lískovými oříšky Bodrato.

 

prosecco Valdobbiadene Millesimato Dry DOCG Borgo Molino 0,75 l

Prosecco Valdobbiadene Millesimato vzniká z pečlivě vybraných hroznů odrůda Glera rostoucích na kopcovitých vinicích v oblasti Valdobbiadene. Má příjemné ovocné aroma, ve kterém dominují tóny jablek a broskví doplněné šťavnatým tropickým ovocem. Výborně se hodí jako aperitiv nebo k dezertům. 

Rodinné vinařství Borgo Molino založil už v roce 1922 Vittorio Nardin a po něm se vedení ujal syn Sergio společně s vnuky Paolem a Pietrem. Vína Borgo Molino pocházejí z pečlivě kontrolovaných vinic, které se nachází v srdci oblasti Marca Trevigiana mezi vesnicemi Conegliano a Valdobbiadene a jsou charakteristické unikátním složením půdy, ideálním pro pěstování jak bílých, tak červených odrůd. Vína z těchto vinic jsou svěží, lahodná a skvěle vyvážená. Borgo Molino se zaměřuje především na výrobu elegantních „bublinek“ a jejich sklep je vybaven nejmodernějšími technologiemi.

 

Odrůda: 100 % Glera

Alergeny: siřičitany

Alkohol: 11,5 %

 

grissini Saltelli s rozmarýnem Valledoro 100 g

Klasické křupavé grissini s voňavým rozmarýnem, které nemohou chybět na žádné párty. Skvělé s prosciuttem crudo nebo jenom tak.

Výrobna grissin Valledoro původně vznikla jako malé pekařství rodiny Zubani ve městě Brescia v roce 1954. Jejich dětské piškoty přitáhly tolik zákazníků, že postupně svůj sortiment rozšířili o spoustu slaných dobrot jako jsou grissini či bruschettky. Valledoro při výrobě využívá především lokální ingredience a obejde se bez průmyslových aditiv. I díky tomu dnes patří k nejvyhledávanějším výrobcům slaného pečiva. 

 

Složení: pšeničná MOUKA, slunečnicový olej (9,5 %), jedlá sůl, droždí, extra panenský olivový olej, ječná sladová MOUKA, rozmarýn (1 %)

Alergeny: lepek

 

lískové oříšky v cukru Di Carlo 100 g

Křupavé lískové oříšky obalené lahodnou bílou čokoládou a pokryté tenkou cukrovou krustou, díky které vypadají jako velké perly.

Už bezmála dvě stě let se můžeme oddávat pokušení, jež nám přináší cukráři z William Di Carlo, kteří svými sladkostmi obsloužili i italského krále k jeho naprosté spokojenosti. Ty nejlepší plody země od prověřených dodavatelů proměňují v takové lahůdky, jako jsou tradiční bonbóny Fiori di Sulmona, nugát torrone či mandle Il Cubano.

 

Složení: bílá čokoláda (cukr, sušené plnotučné MLÉKO, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, aroma), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY 30,19 %, cukr, arabská guma, aroma, barvivo: E171, emulgátory: E464, E460, E472a, leštící látka: karnaubský vosk.

Alergeny: mléko, sója, lískové oříšky

 

hořká čokoláda s lískovými oříšky Bodrato 85 g

Delikátní hořká čokoláda s křupavými lískovými oříšky z Piemontu.

V Bodratu už více než sedmdesát let ručně vyrábí čokolády, které připravují podle původních piemontských receptur a k výrobě používají, vedle prvotřídního kakaa venezuelské odrůdy Criollo, vyhlášené piemontské lískové oříšky či třešně Vignola a Garbana pěstované ve vybraných oblastech regionů Emilia Romagna a Lombardie. 

 

Složení: hořká čokoláda (kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY z Piemontu IGP 30 %. Obsah kakaa min. 58 %. 

Alergeny: lískové oříšky, sója.