Neohodnoceno

Ančovičky filety marinované v olivovém oleji 80g Carlino

Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na bruschettu. Mimo to také tvoří základ pro dressing na Caesar salát.

Čerstvé ančovičky jsou uchovávány pod ledem a zpracovány do 24 hodin od výlovu. Díky tomuto postupu si jejich maso uchovává své nutriční i kvalitativní hodnoty. Marinované ančovičky jsou po očištění nejprve zmraženy a až následně se marinují v octovém nálevu s olivovým olejem a solí.

Veškeré zpracování v rodinné společnosti Carlino probíhá ručně a za mnoho let se na něm vůbec nic nezměnilo. Právě díky tomu jejich produkty neobsahují žádné konzervační látky.

69 Kč
Kategorie: Potraviny

Složení: ANČOVIČKY-filety (55 %), olivový olej (44 %), sůl.

Alergeny: ryby

Skladovat v suchu a temnu.

Země původu: Itálie